A piece of pie

Det var ikke så tungt å fylle 27 år alikevel...jeg har hatt en fantastisk bursdagshelg. Startet torsdag 2.juni(les:bursdagen min) med feiring i Strømstad med mine to fantastiske familier. På fredag ble jeg skjemt bort av elskling med nydelige middag i Engelsviken og Hangover 2 på kino. På lørdag var det duket for fest med venner. Jeg var så heldig å få låne huset til ei av søstrene mine, slik at vi fikk plass til alle 17 ute. Jeg serverte pai, salat og focaccia. Til dessert var det cupcakes og mousse. Vellyket! Været var herlig, så vi satt ute helt til halv ett på natten før vi dro på byen. Hadde en flott kveld sammen med de beste av venner. Alle 4 forloverene våre var tilstedet, gjorde kvelden komplett. Over ser du bruden og bestis.

Jeg fikk penger som skal i bryllupsgrisen, blomster, gavekort og mye annet fint:




Wilton blomstersett til marispan og fondant - en av de gavene jeg ønsket meg mest! Best du Julia♥

 



Rosa Candy Melt





Frostingsprøyte og kakeboks




Blomster- og hjertematte til marsipan og fondant



3 etasjer kakefat -
flott til cupcakes, macroner, sukkertopper eller bær.




Rund glasskål -
et flott innslag til candy buffet! Tusen takk Liam♥

Jeg er så heldig som har så fantastiske venner - love u guys!

Paiene jeg serverte smakte fortreffelig og var et smart valg med tanke på antall gjester. Glemte helt å ta bildet, men fant et bildet som lignet...Jeg lagde to paier med ulikt fyll. Tipper at dette er mat til ca 20 personer hvis du lager to stk.



Du trenger:

Paibunn:

♥200 g smør

♥300 g mel

♥4 ss vann

Skal du lage to slik som meg, dobbler du inneholdet.

Fyll:

♥8 egg

♥5 dl melk

♥Salt og pepper

♥4 dl revet ost

♥300 g strimlet skinke

♥1 brokkoli

I den ene paien var det skinke og brokkoli, og i den andre hadde jeg 300 g kylling, 1 rødløk og 100 g cashewnøtter.

Slik gjør du:

♥Smuldre romtemperert smør og mel i en bolle. Når alt er godt blandet tar du i vann slik at deigen blir smidig.

♥La deigen stå i kjøleskapet minimum 1 time.

♥Smør en langpanne, eller kle den med aliminiumsfolie og smør folien.(les: mindre oppvask).

♥Trykk deigen ut i langpannen. Prikk med gaffel før steking.

♥Stek bunnen i ca 10 minutter på 200 grader, til den er gyllen.

♥Pisk åtte egg og melk sammen. Bland inn salt og pepper.

♥Strø brokkoli og skinke utover den forstekte bunnen.

♥Hell over egg- og mekeblandingen.

♥Strø over reven ost.

♥Stekes i ca 25 minutter på 180 grader til eggeblandingen har stivnet og osten er gyllen.

Utrolig godt med salat og focaccia til. Kan fint lages dagen før og varmes opp rett før gjestene kommer. Jo mindre stress før gjestene kommer, jo bedre. Bare så synd at ikke jeg klarer å leve etter den regelen selv. Hihi. Denne paien er super å ha på buffebordet i bryllup, i selskap, på piknikk eller jentekveld.

Bon appetit!

Jeg har fått pakke, viser dere i morgen. Elsker pakker...jeeeiiii!

♥



Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits