Give me a B.O.X

Her om dagen fikk jeg endelig hentelappen jeg har ventet på. Jeg var så utrolig spent på innholdet! Som noen av dere kanskje har fått med dere, har jeg vært på utkikk etter esker til invitasjonene i en liten evighet. For et par uker siden satt jeg med ned med Macén en siste gang, i håp om å google meg frem til de perfekte eskene. De skulle være hvite, ikke ivory/krem. De skulle være matte, ikke med glitter eller gloss. De skulle ha riktig størrelse, ikke for store eller for små. Og sist men ikke minst, prisen skulle være lav. Helt tilfeldig kom jeg over et tips i et engelsk forum: CraftCreations! De hadde eskene jeg hadde lett etter siden høsten 2010, lykke♥ Hvite, matte, 147x147mm, de sender til Norge og eksene kostet 5,30 kr per stk. Du skal lete lenger etter å finne noen som kan slå den prisen!
Eskene kom flatpakket. Totalprisen for 35 ekser inkludert frakt til Norge ble £21, altså 186kr.Lokk og bunn var nesten like store, lokket var hakket større. Etter å ha klødd meg litt i hodet, forstod jeg hvordan man skulle brette dem. Det var super enkelt, og jeg trengte ikke lim eller teip. Brettet en for å se hvordan de blir, resten venter jeg med til invitasjonene er klare. 35 esker tar litt plass, og siden vi ikke bor i et palass er det greit å ha dem flate en stund til. Viser dere alt da gjestene har fått de, så smør dere med tålmodighet:)Til venstre ser du bunn og til høyre lokk.Slik ser eskene ut da lokket er på. De er 22mm dype, så her er det plass til invitasjoner som ikke er helt flate. Perfekte! Jeg skal selvsagt gjøre dem til våre egene, DIY all the way! Ønsker ikke å røpe hva jeg skal gjøre med dem, men kommer til å ta steg for steg bilder da den tid kommer.

Skal du ha konvolutter eller ekser?

Hvor kjøper du ting til invitasjoner?

I kveld har jeg baket en vaniljekake til nevøen min(les: skal ha med på skolen i morgen), og cupcakes til svigerfar sin bursdagsfest i morgen. Oppskrifter kommer, med bilder selvsagt. Vant også en budrunde på eBay i går, viser dere så fort pakken er her. Kan du gjette hva det er? Hint: noe til bryllupet;)

♥10 kommentarer

Barnelykke

10.06.2011 kl.08:42

Spent på resultatet :)

B I R T E

Lene

12.10.2011 kl.20:57

Tuuusen takk for tips,satt for siste gang og googlet etter esker da jeg kom over bloggen din så nå venter jeg spent på pakken :D Hvor lang tid tok det før de kom i posten?

Kjempe bra blogg du har,funnet masse god inspirasjon!:)

Bruden

12.10.2011 kl.22:48

Lene:Så bra at du fant det du var ute etter. Jeg er kjempe fornøyd med eskene. Tror det tok ca 14 dager. Hyggelig å høre, håper du følger med videre;)

lene

17.10.2011 kl.16:42

Fikk pakken i posten i dag og de så kjempe bra ut,gleder meg til å begynnr å fikse de:) spørs bare om jeg finner it hvordan jeg setter de sammen,var det vanskelig?:)

lene

17.10.2011 kl.17:39

Fikk pakken i posten i dag og de så kjempe bra ut,gleder meg til å begynnr å fikse de:) spørs bare om jeg finner it hvordan jeg setter de sammen,var det vanskelig?:)hvordan gjore du?

Bruden

18.10.2011 kl.17:48

lene:Så bra! Jeg skal snart begynne å montere alle, må bare ordne de litt først. Jeg brettet en den dagen jeg fikk den, kjempe enkelt. Jeg er veldig fornøyd med eksene. Kan lage et innlegg om eskene og hva jeg skal gjør med dem så fort det er gjort;)

Shalini

07.05.2013 kl.21:36

Hei :)

Kjempe fine invitasjoner!!

Jeg har vært på let etter slike esker jeg også, LENGE :)

Lurte på hvordan du fikk frakten så billig?

Mvh

Shalini

Shalini

11.05.2013 kl.17:30

Hei.

Kjempefine! Og kjempefin side du har!!! :D

Hvordan fikk du dem sendt til deg uten at du betalte toll?

Mvh

Shalini

Bruden

21.06.2013 kl.20:37

Shalini: Det var det de tok i frakt da jeg bestilte;)

silje

02.09.2013 kl.22:12

Shalini: så lenge ordren (uten frakt) er under 200 så betaler du ikke toll.

Skriv en ny kommentar

hits