Finally ChosenDa har vi endelig valgt mongrammet til bryllupet vårt. Jeg laget rundt ti ulike utkast i Powerpoint. Lastet ned en font jeg likte på nettet som heter Scriptina, og startet å leke meg med ulike måter å sette sammen navnene våre i et monogram. Kun forbokstaver eller hele navnet vårt? Med dato eller uten? Noe i bakgrunn eller kun bokstaver? Noe rundt mongrammet som rammer det inn? Sirkel eller firkant? Det er utrolig mange krative måter å lage et monogram på, og det var ikke så vanskelig heller. Resultatet er langt fra profesjonelt, men synes det er mye koseligere å ha noe jeg har laget selv. Og ikke minst; jeg har sett at ulike nettsteder tar opp til 1000kr for å lage et monogram. Det er helt sykt spør du meg. Men tilbake til saken: til slutt stod det mellom disse to:


Nummer 1


Nummer 2


Etter mye grubling og med hjelp fra leserene fikk forloveden valget, og han tenkte seg om i ca 1 sekund før han valgte:


Dermed er det offisielt; dette er vårt monogram. Romantisk, men alikevel enkelt. Ikke for mye som skjer på en gang. Jeg elsker skriften, den skal også brukes flere steder til bryllupet. Nå starter arbeidet med å finne stempel og ulike måter vi kan inkludere mongrammet i bryllupet vårt. Ønsker at det skal gå som en rosa tråd gjennom dagen, og at vi sitter igjen med endel minner med monogrammet på. Jeg ser for meg at vi skal ha monogrammet på:
PhotobackdropChampagneglass
Stempel

Gleder meg til å sette alle ideène mine ut i live!

Hva synes du om monogrammet vårt?

Noen andre forslag til hvordan man kan bruke monogrammet i bryllupet?

Nå må jeg hoppe i dusjen, skal feire svigerfar i kveld:)

6 kommentarer

Eirin

10.jun.2011 kl.19:04

Kjempe fin;) Ligner litt på vår som Inger lagde;) hi

Hawaiiwedding

10.jun.2011 kl.20:47

Kjempestilig!!

Kunne ønske vi hadde tenkt på monogram før vi satt i gang alt.. ;)

Bruden

11.jun.2011 kl.00:19

Hawaiiwedding:Tusen takk;)

Bruden

11.jun.2011 kl.00:20

Eirin:Tusen takk;) Har ikke sett den jeg. Hvordan brukte du det?

Eirin

11.jun.2011 kl.18:46

Hadde den på invitasjonen og bordkortet;)

lene

04.nov.2011 kl.00:20

Kjempe fint monogram,akkuratt slik jeg også vil ha det men får det ikke til så nå tror jeg faktisk jeg har gitt opp det hele..

Skriv en ny kommentar

hits