Cute Chairs 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det finnes utallige måter å dekorere bryllupslokalet på. Noen velger å gjøre det enkelt; lys, bordkort og blomster på bordet...that´s it. Andre velger å gjøre mer ut av det; rammer, give aways, menykort, lykter i taket og trekk på stolene. Stoltrekk er stilig og hever helhetsinntrykket minimum 10 hakk. Enten om du trenger å dekke til noen stygge stoler, ikke alle stolene er like, eller kun elsker looken stoltrekk gir. Gå for hvite om du ønsker et rent uttrykk, og eventuelt sett litt farge med satengbånd rundt ryggen. Satengbåndene bør være i en av temafargene. Eller velg trekk i en av temafargene, men da hadde jeg holdt borddekoroasjonen enkel slik at det ikke blir too much. Uansett er jeg stor tilhenger av stoltrekk; loves it♥

All white - simple and stylish.


Lilla som tema? Utrolig kult å ta opp temafargen i bånd rundt stolene.
Stoltrekk kan leies for 50 kroner per trekk, kjøpes på nettet eller lages selv. Fargede bånd kjøpes billig på eBay! Skal du ha mange gjester eller synes det er unødvendig å bruke penger på stoltrekk finnes det mange andre søte måter å dekorere stolene på som er rimeligere. Dropp stoltrekk og bruk kun bånd rundt stolryggen. Sett en blomst i knuten på båndet. Eller:


Tyll og blomster.                                                          Silkebånd og kongler- vinterbryllup?


Papirkjegler med blomsterblader. Her kan du bruke uekte blader - billig og mindre jobb.

Silkebånd i ulike farger, hold deg til 4 farger eller færre.
Stjerne i tynn tråd rundt stolryggen.                           Rosetter - lages i silkepapir eller stoff.Papirblomster i ulike størrelser. Laget av mønstret og ensfarget papp. Henges i bånd.
Lenker laget av kakeservietter tredd på tråd og store satengsløyfer.


Hva likte du best?

Hva er dine planer for dekorasjon av bryllupslokalet?

♥ 

2 kommentarer

Eirin

15.jun.2011 kl.10:08

Hallo! Når man skal kjøpe store quanta kan du sjekke aliexpress.com! Er du kjent med den nettsiden? Typ ebay;) klem

Madelein

15.jun.2011 kl.17:08

Puh.. Det var fint!:) Mange fancye måter å dekorere Stolene også på:) Hehe.. tviler på vi kommer til å gjøre det ( til tross for at det nok hadde gjort seg da vi skal ha det i litt eldre lokaler...) Syntes dog det blir litt vel masse med en heeeeldekende "kjole" til stolene - liker bedre dem med bare bånd og blomst etc :) Kjempe fint!

Jeg har enda ikke startet å tenke på dekorasjonen heeelt fult ut - men har lyst til å ha dempet lys med mange sølvfargede telysholdere med lys i:)

Skriv en ny kommentar

hits