Liberty Girl

 I dag etter jobb har jeg koset meg hjemme med voffsen vår. Har skrevet ned en liste over ting jeg må få gjort sommeren 2011. Nå er det kun 3 arbeidsdager igjen, så er det ferie til midten av august. Fantastisk! Det betyr masse tid til å ordne med bryllupsting. Min "To Do" liste ser slik ut:

♥Lage plakater til rammer, deretter bestille de som bilder.

♥Lage Pom Poms, les om det her.

♥Lage invitasjoner.

♥Lage bordkort.

♥Lage menykort.

♥Bestille ballonger, store!

Kjøpe cupcake tårn.

Bestille stempler.

Lage kort til godteri buffe.

Finne vintage armebånd.

Lage DIY ring, les om det her.

Finne/kjøpe ting til photoshoot.

Booke fotograf og catering.

Ai ai ai...det er godt jeg har lang ferie. Jo mer jeg får gjort denne sommeren, jo bedre kommer høsten og vinteren 2011 til å bli. Jeg er virkelig et liste menneske. Jeg er mye mer effektiv om jeg har en liste å jobbe etter. Elsker å krysse av alt som er gjort. Weird, but feels good♥
Passet på å lakke neglene også, føler seg mer fresh med en gang. Har du lys lilla som fargetema? Pynt kirken med syriner(les:billig og dufter fantastisk), pynt med lilla detaljer og lakk neglene med Liberty Girl fra H&M. Nydelig farge, lett å legge og koster kun 39,50kr.


Så hva innebærer resten av denne torsdagskvelden?
Nå skal jeg nyte en kald Mocha Frappuccino fra Starbucks(les: endelig i glassflaske) og se hva jeg får til på Macén av plakatlaging. Spennende. Alltid morsomt å oppdage nye måter å bruke Macèn på. Jeg skjønner virkelig ikke hvordan jeg overlevde med en vanlig laptop før....haha. Avhengig av Apple etter kun 6 måneder. Utrolig bra verktøy under bryllupsplanlegging uten at jeg trenger masse dyre programmer. By the way..snart Cake Boss på TLC. Loves it!

Tips: Glad i frappuccino du også? Spar på flaskene etter du har drukket dem opp, fjern etiketter og bruk de som vaser.

♥4 kommentarer

kristinesside

16.jun.2011 kl.22:27

Det er så sykt deilig med lister, da har du oversikt, og vet hva du har igjen, og hva du vil prioritere først når du krysser av etterhvert :D Jeg er allerede i gang med å spare på syltetøyglass, tacoglass og diverse andre :)

barnelykke

17.jun.2011 kl.01:19

God ide - fin form på de flaskene der :)

B I R T E

bryllupinspo

25.jan.2012 kl.12:30

herlig å få krysset av ting på lista si !

Bruden

25.jan.2012 kl.21:29

bryllupinspo:Befrielse!

Skriv en ny kommentar

hits