Rose BouquetLeverte denne kaken til en kollega tidligere i dag. Sønnen skal gifte seg i morgen og hun ønsket seg en dekorativ kake. Laget denne kaken av White Vanilla Cake, bringebærmousse og vaniljekrem fra Tine. Delte røren i to, en farget jeg rosa og den andre lot jeg være hvit. Deretter delte jeg hver bunn i to, slik at jeg hadde to rosa og to hvite bunner. La de annenhver gang og fylte bringebærmousse og vaniljekrem mellom hvert lag.La først plasrfolie i en springform som var litt større en selve kaken. Bunn og fyll om hverandre. Avsluttet med å dekke kaken med plastfolie og sette den i kjøleskapet over natten. Dette gjør at moussen setter seg bedre og kaken blir mer stabil.I dag pisket jeg Condito Whipping(les: kjøpes på Meny) med litt sukker og bringebær extract. Bruker Condito Whipping istedet for kremfløte, holder seg mye lengre. Siden kaken ikke skal spises før i morgen er det et bedre alternativ. Brukte litt Soft Pink AmeriColor, slik at kaken fikk en herlig rosa farge. Skjønner meg ikke på folk som ikke elsker rosa...haha. Brukte Wilton 1M tip og dekket kaken med rosa roser. Dekorerte med myke perler i bryllupsfargen ivory.Ei vennine skal i bryllupet i morgen, så jeg forventer feedback på smak og bilder. I will let you know;)♥8 kommentarer

Julie og lille Oliver

25.06.2011 kl.01:05

Ååå, så fin! Sånn kunne jeg absolutt tenkt meg å ha i mitt bryllup. Og vi har ikke rosa tema en gang, hehe.

Bruden

25.06.2011 kl.11:22

Julie og baby Oliver:Denne kan lages i alle regnbuens farger, AmeriColor er fantastiske. Trenger kun en liten dråpe for å få sterke, klare farger.

Bruden

25.06.2011 kl.11:23

* I r l i n * VINN hele tre H&:Hope so;)

Fru Karlsen

26.06.2011 kl.10:58

Dette kan du !! Kaken var frisk og god i smaken.. jeg er ikke veldig glad i kremkaker, men denne falt virkelig i smak ♥

Tok bare bilder med mobilen, og det ble ikke helt bra pga lyssettingen (les: fikk ikke helt frem den nydelige rosafargen) Men den var nydelig på bordet !!

Bruden

27.06.2011 kl.23:00

Fru Karlsen:Så bra, godt å høre<3

silje therese

06.05.2013 kl.19:53

dette er jo manuela sin, vel ;) burde absolutt lagt link og credits til henne.

Bruden

21.06.2013 kl.20:39

silje therese: Denne har jeg bakt, med inspirasjon fra henne. Oppskriften er ikke den samme;)

Skriv en ny kommentar

hits