Tux UpDenne vakre skapningen er det mest verdifulle elskling og jeg har. Han er lille ♥ vårt og det finnes ikke noe i hele denne store verden vi verdsetter mer enn Santos. Av den naturlige grunn ønsker vi at han skal være en del av den store dagen vår. Vi krysser fingrene for at presten lar han være tilstedet under seremonien; hvis alt går etter planen skal gutten vår være ringbærer med litt hjelp av mormor og godbiter.Jeg har planer om å lage et bånd han kan ha rundt halsen med en liten stoffpung hvor ringene skal ligge. Den er ennå på idèstadiet, men viser dere bilder så fort den faktisk eksisterer. Kom gjerne med tips om dere har noen. Antrekket gutten vår skal ha på bryllupsdagen henger klart. Så nå er både sønn, far og mor klare med bryllupsklærne.Digg!Har du sett noe så stilig? Kjøpt på eBay for under hundrelappen. Følger med en liten flosshatt i sateng også, men den skal han ikke bruke. De nydlige ørene hans blir helt borte, og det går ikke. Santos er godt vant med å bruke klær, så det blir det minste problemet. Helt siden vi hentet han da han var 8 uker gammel har han brukt klær. Mest for varmens skyld, men det er ikke til å stikke under en stol at jeg synes klær er coolt. Finnes så mye fint til små hunder.
Bowtie of course...Santos kommer til å bli verdens stiligste ringbærer, uten tvil!Han er veldig rolig da vi er ute blandt folk. Den eneste utfordringen med å ha Santos som ringbærer er om han kommer opp til alteret da han skal. Men med litt godbiter på lur tror jeg det skal gå bra. Eller så får mamma bære han bort til oss, fungerer fint det også. Eneste som kan gå galt er at presten sier nei. Tvi tvi, vi krysser fingrene. Uansett skal han være med på bryllupsbildene og festen. Vårt lille ♥

Noen som vet om det er lov med hund i kirken?♥9 kommentarer

stine

28.jun.2011 kl.21:05

heisann! jeg kom tilfeldigvis over bloggen din, og har nå brukt de siste timene på å lese igjennom alle innleggene, jeg skal nemlig selv gifte meg 23.juni 2011, og syns det var veldig gøy å finne noen som har veldig lik smak som meg selv, og som apåtil skal gifte seg samme dag...jeg har også tenkt veldig på det å ha en godtebufeet på natta, og ble sittene å se på innlegget fra 24. mars. På det fjerde bildet er det bilde av noen godte esker, som gjestene kan fylle opp. Jeg har googlet og googlet men ikke funnet noen som ligner på disse, du virker jo som ei googler dronning (;) og jeg tenkte kanskje du hadde kommet over noen søte godte esker? blir liksom ikke det samme med smågodt poser fra mix liksom..hehe..

Bruden

29.jun.2011 kl.00:05

stine:Regner med du mener 2012? Så artig. Hvor skal dere gifte dere? Kommet langt i planleggingen? Ser hvilke esker du mener og de har jeg sett flere steder. Lager et innlegg på det denne uka, så følg med;)

29.jun.2011 kl.13:58

Det er så utbrukt og det dummeste jeg ser med de hundene i smoking.. men om det er lov i kirken er sikkert litt opp til hver kirke vil jeg tro.

stine

29.jun.2011 kl.17:05

hehe ja selvfølgelig 2012, gikk litt fort i svingen der gitt...

vi bor i modum kommune, utenfor drammen, så skal gifte oss på tyrifjord hotell, et nydelig hotell ved tyrifjorden. Har ikke fått planlagt så mye enda, men føler jeg har alt fiks ferdig i hodet, gjelder bare å få ideene skrevet ned, så de ikke forsvinner igjen.

hehe

Bruden

29.jun.2011 kl.21:54

Anonym:Hmmm...oppbrukt? Av hvem? Kan ikke huske sist jeg så en hund i smoking, men kanskje det kryr av de der du bor...I Sarpsborg er det hvertfall ikke vanlig med hund i smoking.

Bruden

29.jun.2011 kl.21:55

stine:Så gøy. Mitt beste tips er å starte tidlig. Det er virkelig mye mer å planlegge enn man skulle tro. Lykke til, det er en veldig koselig tid<3

Mark

29.jun.2011 kl.22:33

"og det dummeste jeg ser med de hundene.." er det en setning?!? skulle du skrive mer eller...?

Marthe

30.jun.2011 kl.08:34

Så søt hund da :) Får håpe dere får lov å ta han med inn, det burde jo ikke være noe problem! :)

Bruden

30.jun.2011 kl.13:45

Marthe:Håper det...satser på en snill prest;)

Skriv en ny kommentar

hits