Feed UsDekorasjon av lokalet og bord er viktig for meg, skaper stemning og setter preg på bryllupet. På lørdag skal jeg til Oslo, da skal jeg passe på å stikke innom Ikea. Planen er å kjøpe noen små vaser og lys slik at jeg kan "prøvedekorere"(les: er det er ord?) spisestuebordet vårt med duk, vaser,blomster, lys, bordkort++ Ofte blir ikke ting slik man ser for seg i hodet, derfor må tankene settes ut i praksis. Forhåpentligvis finner jeg det jeg håper på slik at jeg kan stikke innom Henriette Halvorsen(les: blomsterforretningen hvor vi har bestilt blomster) på mandag. Blir spennende å se om bordet blir slik jeg håper. Kom gjerne med tips;)I dag har elskling og jeg fått på plass enda en ting til bryllupet.....weee! Elsker å krysse av på den lange listen vår. Vi dro til Råde for å møte Josef Schreiner som driver Råde Selskapsmat. Denne våren har vi mailet frem og tilbake med ulike matleverandører, vurdert menyer og forhørt oss om hva venner og bekjente hadde av tilbakemeldinger. Etter å ha snakket litt sammen fant vi ut av vi mest sannsynlig kom til å velge Råde Selskapsmat. Vi tok med oss notater med spørsmål vi hadde tenkt ut på forhånd og retter vi kunne tenke oss. Møte med Josef gikk over all forventning.Denne mannen har vært med på kokkelandslaget, blitt kåret til årets kjøkkensjef, vært dommer i NM og sensor for kokkefaget. I tillegg har de vi har snakket med som har efaring med Råde Selskapsmat vært strålende fornøyde. Han hadde mange tips og gode idéer, men var samtidig flink til å lytte til hva vi ønsker. Menyen er klar, men vi står frie til å ombestemme oss på de ulike rettene hvis vi blir i tvil. Kjæresten og jeg var utrolig samstemte på hva vi ønsker og har lyst på til bryllupsmiddagen, gøy! Ønsker ikke å røpe rettene, men kan si så mye som:

♥3-retters middag

♥Sjømat til forett

♥Kjøtt til hovedrett

♥En liten herlighet til dessert

Vi vurderte en stund 4-retters, men slo det fra oss igjen. Det blir frukt og noe godt å drikke da gjestene kommer. Godisbuffet vil hele tiden stå fremme. Pluss at vi skal ha fingermat ved midnatt, alltid godt med litt nattmat. Hihi...typisk oss♥Avtalen er nå at jeg skal maile Josef til høsten slik at han kan renskrive menyen, anbefale drikke og komme med eksakt pris. Har en viss pekepinn på hva det vil koste per kuvert, men greit å få vite hva man skal betale god tid på forhånd. Da det gjelder vin kommrt han til å anbefale type druer og eventuelt land, slik at vi står fritt til å velge selv. Praktisk og enkelt!Nå starter jakten på en dyktig fotograf som liker og mestrer reportasjefoto. Har allerede vært i kontakt med noen, men ingenting er booket ennå. Det som er viktig for oss er at vi får rettighetene til bildene, og det betyr at mange dyktige fotografer er utelukket. Om du vet om en flink fotograf på Østlandet så hyl ut!

Hva slags mat skal eller hadde dere i bryllupet?

Noen fotograf du kan anbefale?

♥ 

5 kommentarer

Marthe

30.jun.2011 kl.08:25

Vi har også bestilt Råde Selskapsmat :) Har bare hørt masse skryt om dem :)

Bruden

30.jun.2011 kl.13:46

Marthe:Josef virket veldig flink, maten er jo viktig et bryllup. Eller er det bare vi som er matvrak? haha...

Marthe

30.jun.2011 kl.19:47

Helt enig!! Maten er viktig og en stor del av dagen :) Han virket superkoselig og har mange beskjente som skryter han opp i skyene :) Så da har vi nok valgt den rette :) Skal dere ha med servirører derfra?? Vi har tenkt den tanken :)

Bruden

01.jul.2011 kl.00:13

Marthe:Tror vi kommer til å ha 2 servitører derfra og 3 som vi ordner selv. Kan du røpe rettene?

Marthe

01.jul.2011 kl.08:32

Har ikke bestemt oss enda for det :) Ikke lett og velge mellom så mye mye godt... men har en knapp på kalvestek :) -resteb\n eer uvisst :)

Skriv en ny kommentar

hits