Picture Perfect


Inspiration


Ahh....for et fantastisk bildet. I dag har jeg googlet meg alt i hjel etter fotografer på Østlandet. Tenk at bryllupsbildene skal vare resten av våre liv. Hjelp... kan ikke booke hvilken som helst fotograf. Vi ønsker reportasjefoto og en amerikansk vri på bryllupsbildene våre, slik som bildet over. Romantisk, vakkert lys, rett og slett et lite kunstverk. Et annet krav er at vi får bildene på cd, slik at vi står fritt til å gjør som vi vil. Ønsker å ha med noe rekvisita på bildene også, derfor må fotografen være litt gøyal og kreativ. Har kontaktet flere i dag, så får vi se hva det blir til. Krysser fingrene for at fotografen er i boks i løpet av sommeren. I mellomtiden må jeg være flink til å lagre alle bryllupsbilder jeg liker i en egen mappe på Macen slik at jeg har noe å vise fotografen, mye enklere for han/hun å forstå hva vi er ute etter. Bilder sier mer enn tusen ord...

Håper vi finner en fotograf som forstår oss og kan skape litt magi over bildene våre...Hva slags type bryllupsbilder liker du?

Wish us luck...

Kom gjerne med tips til fotografer på Østlandet;)

Natti natt!

♥4 kommentarer

Irene

01.jul.2011 kl.23:12

Vi brukte Mariann E. Bekkevold fra Fotograf Kjell Stenmarch- Garagen Portrettstudio (www.stenmarch.no, Tlf: 95994981, Mail: marinsj@online.no)

Hun er fantastisk dyktig, veldig hyggelig jente og lar dere komme med ønsker.

Holder til på Sellebakk.

barnelykke

02.jul.2011 kl.08:57

En fotograf du kan sjekke ut er Ruben Hestholm - holder ikke til på Østlandet og vet ikke om de reiser rundt. Men ta en titt for inspirasjon om ikke annet. Han har klart å få noe magisk og eget over sine bryllupsbilder etter min mening :) Nydelig !

B I R T E

Bruden

04.jul.2011 kl.00:08

barnelykke:Er ofte inne å ser på bildene hans. Fantastisk dyktig!

Bruden

04.jul.2011 kl.00:09

Irene:Takk for tipset;)

Skriv en ny kommentar

hits