Got A GiftI dag ble jeg eier av denne fantastiske tippen; Wilton 2D. Tusen takk Marie, ble så glad♥ Tippen brukes til å lage blomster og skjell, jeg skal bruke den til å lage ruffles og roser på cupcakes og kaker. Mest sannsynlig kommer jeg til å bruke denne tippen og Wilton 1M til bryllupet. Viser dere hvordan man kan lage ruffles med Wilton 2D neste gang jeg lager cupcakes. Brukte denne tippen på cupcakekurset jeg var på med Manuela tidligere i vår(les: innlegg ser du her). Slik ble resultatet første gang jeg testet denne tippen:


Romantisk og søt, just the way I like it♥Så gøy å stadig utvide bakeutstyret...små gleder! Blir artig å teste den. Bilder kommer...

Om du har noen spørsmål så fyr løs;)

♥2 kommentarer

kristinesside

02.jul.2011 kl.03:24

Sv: På litt tykkere blonder har jeg brukt vanlig hobbylim, for da trekker det litt inn i stoffet, og det fester bra. Jeg har ikke festet tynnere blonder, men du kan du jo prøve med det, eller superlim. Begge deler blir gjennomsiktig når det tørker. Jeg har også brukt stiftemaskin i hjørnene for å feste blonder på ark, men det gir et litt mer røft uttrykk :)

Bruden

04.jul.2011 kl.00:09

kristinesside:Takk for supre tips;)

Skriv en ny kommentar

hits