Yummy CupcakesFru Kitchenaid fikk prøvd seg denne uka, og tryllet frem noen fantatiske cupcakes. Må si det er utrolig deilig å slippe og stå med håndmikseren, nå kan jeg faktisk rydde vekk alt rotet det blir etter bakingen underveis. Digg!

 

Pecannøtter og banan cupcakesDu trenger:

♥ 2 bananer

♥100 g usaltet smør

♥150g sukker

♥1 ts vaniljesukker

♥3 eggeplommer

♥230g hvetemel

♥30g maizena

♥1,5 ts bakepulver

♥1,5dl kremfløte

♥70g pecannøtter

 

Slik gjør du:


Ha romtemperert smør, sukker og vaniljesukker i en bolle. Miks til dette blir fluffy.Nice and fluffy...Tilsett eggeplommene, miks godt.
Bland hvetemel, bakepulver og maizena i en bolle.


Før jeg skreller bananen, moser jeg de godt i hånden.Skrell bananene og mos dem i en bolle.
Ha melblandingen, bananene og kremfløten i bollen. Miks i ca 1 minutt.


Nå er Fru Kitchenaid ferdig med jobben, frem med slikkepotten.
Del pecannøttene i to eller tre deler og bland dem i røren.Fyll formene ¾ fulle. Jeg bruker en iskremskje, gjør jobben mye raskere og enklere.


Denne røren holdt til 18 former, men kunne fint kuttet ned til 16. Det ble litt lite røre i noen av de. Stekes på 200°c i ca 15 minutter, eller til gyllene. Kan sjekkes med en tannpirker.Lukter himmelsk og smaker kjempe godt naturelle. Kan nytes som de er eller pyntes med frosting.

Disse har jeg dekorert med rosa Phildadelphia frosting og ivory perler. Hyl ut om du ønsker oppskrift på frostingen. Kjempe enkel å lage, men holder ikke like godt formen som hvit sjokolade frosting som du kan se her.

Hva synes du?

I love baking;)

♥

2 kommentarer

Marie

02.aug.2011 kl.20:08

Ser deilige ut!!:) Men hvilken tip har du brukt for å dekorere? Klem

Bruden

02.aug.2011 kl.20:33

Marie:Først brukte jeg 2D, men det ble ikke bra. Frostingen delte seg, så ikke bruk den til philadelphia frosting. Så gikk jeg over til 1M, min absolutt favoritt<3

Skriv en ny kommentar

hits