GENIUSJeg elsker å bake! Nå som jeg jobber med bryllupsformen har antallet kaker og cupcakes gått drastisk ned er i heimen. Jeg baker da det er noe spesielt; bursdager, babyshower eller andre type sammenkomster. Jeg skal bake bryllupskaken vår og trenger masse øvelse. Bryllupskakekurset i mai og bursdagskaken jeg baket i juni var to god erfaringer å ta med seg på veien mot bryllupskaken vår.Bursdagskaken var den første jeg laget i to etasjer. Den største utfordring var å få fondantlokkene perfekt. Det er svært lett å kjevle den ut for tynn eller for tykk, få fingeravtrykk eller annen dritt sittende fast eller at lokket revner. Det er noe av det jeg har gruet meg mest til, og tenkt flere ganger at jeg kanskje har tatt meg vann over hodet.Jeg ble kjempe glad da jeg fikk dagens mail fra The Cake Decorating Company i Storbritannia. De har funnet opp et produkt som heter The Mat og det er akkurat det jeg trenger for å få en vellykket bryllupskake. Alle mine bekymringer(les: okey ikke alle da, men nesten!) angående bryllupskaken er borte. Med The Mat har jeg troen på at jeg klarer det og at det blir en flott kake som jeg kan være stolt. The Mat er en matte som gjør det lekende lett å få et perfekt fondantlokk på kaker i ulike størrelser. Glem et tonn med melis eller maizena. Du sparer til og med penger ved å bruke The Mat. Denne skal helt klare bli endel av mitt bakeutstyr, nærmest et must.Se video lenger ned i innlegget.


The Cake Decorating Company kan virkelig anbefales. Jeg har bestilt av de tidligere; de har rask levering og god kundeservice. Du kan kjøpe utrolig mye kult til baking der; alt fra bånd som du ser på kaken over til perler, diamanter, farger og figurer(les: ALT er spiselig!). Jeg har flere ting jeg skal kjøpe på nettsiden til kaken vår. Husk å bruk rabattkoden: passion4baking(les: fra bloggen Passsion 4 baking), da får du 5% avslag. Ikke helt sikker på akkurat hvilke ting jeg skal kjøpe ennå, må bestemme meg for hvordan bryllupskaken skal se ut først. Men en ting er helt sikker; The Mat skal bestilles!

Hvordan så eller skal bryllupskaken deres se ut?

Skal du bestille eller lage kaken selv?

Ha en super fredag, nå er det riskrem og Senkveld. Oppskrift på riskrem finner du her, nam! Kun 140 kalorier per porsjon, nå skal jeg kose meg med god samvittighet6 kommentarer

weddingbee

15.okt.2011 kl.00:21

hmm.. og jeg som hele tiden har trodd at slike "kakelokk" alltid er laget av marsipan.. dette må definitivt testes ut! =D du har ikke tilfeldigvis en god oppskrift på fondant du vil dele? =)

Marie

15.okt.2011 kl.11:47

Følger ho dama på videoen med eller? ;-) God helg snuppa!

Bruden

18.okt.2011 kl.17:46

weddingbee:Det har jeg vettu...kan poste den så fort jeg har litt bedre tid. Enkelt å lage og holder seg en god stund. Mye billigere å lage!

Bruden

18.okt.2011 kl.17:47

Marie:Hihi...det hadde vært noe! Brettet ho ut av esken;)

Christina Kvavik

02.feb.2012 kl.17:46

Det er det mest geniale!!!!

Bruden

05.feb.2012 kl.21:45

Christina Kvavik: I know, tror det kommer til å gjøre jobben 100 ganger enklere.

Skriv en ny kommentar

hits