By the way...

Jeg elsker macaroner. De smaker fantastisk og er så utrolig søte! Jeg har planer om å ha rosa macaroner i bryllupet vårt, helst med bringbærsmak. Nam! Jeg skal selvsagt bake dem selv, akkurat som bryllupskaken. Macaroner kan bakes noen dager i forveien og fylles kvelden før den store dagen. Jeg er innmari glad i hvit sjokoladefyll.
Macaroner kan være enkelt å lage, men det kan også være veldig vanskelig. Det som er tricky er å få røren ikke for flytende, men heller ikke for fast. Blir den for flytende renner den utover bakebrettet. Det har skjedd med meg flere ganger. Har fått de til perfekt, men vet ikke helt hva jeg har gjort ulikt de gangene jeg har feilet og da de var vellykket.Blir den for fast blir de små klumper slik som på bildet ovenfor.

De skal være luftige, sprø og en liten smak av himmelen.Derfor ønsker jeg meg en macaron bakematte til jul. En silikonmatte som gjør det enklere å få like størrelser på alle delene, og at røren holder seg om den er litt for flytende. Kan kjøpes på Kitch´n eller på nettet. Søk på macaron baking sheet, starter på $20. På Kitch´n koster det 349 kr. Ønsker meg, ønsker meg, ønsker meg!


Så fine, så gode!

Leser nissen blogger?
2 kommentarer

Ingrid Veim

10.des.2011 kl.10:37

Utrolig stilig. Og du er tøff som skal bake kaken selv, det skulle jeg også gjøre, helt til jeg knakk håndleddet 1,5 uke før bryllupet. DA måtte jeg heve meg!

keep bloggin! :D

Bruden

12.des.2011 kl.21:28

Ingrid Veim:Tusen takk! Uff da, bank i bordet! Klarte du å fikse en bryllupskake på så kort tid?

Skriv en ny kommentar

hits