Cake Planning

Denne helgen har vært herlig; total avslapning med hjertene mine. Bortsett fra å vaske leilighet og gå tur, har vi tatt det helt med ro. Digg! Det betyr også at jeg har hatt tid til bryllupsplanlegging. Jeg har delt ut nesten alle invitasjonene, brettet esker, booket prest, oppdatert ei av forloverene mine på hvor jeg ligger ann i løypa, og i dag har vi planlagt bryllupskaken vår (les: viser bilder av invitasjoner så fort alle er delt ut, regner med at det kanskje blir neste søndag).Vi har sett på hjemme siden til bryllupskakemagikeren Peggy Porschen. Maken til flotte kaker og herlig inspirasjon skal du lete lenge etter. Anbefaler alle en titt, uansett om du planlegger bryllup eller ei. Et ord: perfeksjon♥


Jeg har laget ulike skisser og utkast til vår kake. Både forloveden og jeg har kommet frem til hva vi liker best, slik at det blir vår drømmekaken, og ikke bare min. Det er tross alt vårt bryllup, selvom det ikke alltid virker sånn...hihi. Jeg har laget en større skisse/tegning over hvordan vår kake skal se ut. Vi har også bestemt smakene, tror og håper at den kommer til å smake smashing. Vi skal ha to ulike fyll og en type bær, røper ikke hva det er før etter bryllupet.


Deretter gikk jeg inn på nettsiden til The Cake Decorating Company og bestilte det jeg trenger for å bake bryllupskaken vår. De har virkelig et enestående utvalg av alt du trenger til å skape en flott kake. Jeg viser dere hva jeg har kjøpt så fort varene er her. Husk å bruk koden passion4baking hvis du skal bestille noe, litt rabatt er bedre enn ingen. Det eneste jeg mangler til kaken vår nå er et stort kakefat eller en kakefot den skal stå på. Noen tips?


2 kommentarer

Lene

30.jan.2012 kl.21:12

Så spennende:) vi giftet oss på Hawaii i sommer og valgte å ha en typisk Hawaii bryllupskake.. Alt annet var typisk ikke Hawaii så da ville vi være litt crazy og gikk for en etasje kake med masse fargerike blomster. Meget spesiell og stilig kake. Lykke til videre med planleggingen.

Bruden

01.feb.2012 kl.20:19

Lene:Hørtes ut som en drøm! Tusen takk<3

Skriv en ny kommentar

hits