So Handy

Da jeg lagde Red Velvet for en drøy uke siden, fikk jeg endelig testet ut en av mine nye kakeredskaper.

Denne kakedeleren fra Wilton, som heter Ultimate Cake Leveler, fikk jeg av svigerfamilien min i sommer. Vanligvis har jeg delt kaker ved hjelp av linjal, tannpirkere og en stor kniv. Dette har fungert bra, men har vært noe tidkrevende.

Med denne smarte saken delte jeg kaken i to på 10 sekunder. Det er en stor plaststang med et knivblad på. Den er stor, derfor kan jeg også bruke denne på den nederste kakebunnen i bryllupskaken vår. Man justerer høyden på begge beina, dermed kan man også dele høyere kaker i for eksempel tre deler. Kan kjøpes på ebay.

Genial sak, se så bra det ble! Enda en smart duppedings som vil gjøre det enklere for meg å bake bryllupskaken vår. Planen er å starte å bake kakebunnene til bryllupskaken i april. Etter steking deler jeg dem med kakedeleren, og fryser dem. Skal gjøre det samme med cupcakes. Fyll, frosting og dekor gjøres dagen før bryllupet. Vi har side-by-side kjøleskapet, så her hjemme er det ikke plass til en eneste kakebunn. Jeg må fri til familien, håper de har litt plass;)Krysser fingrene for at jeg klarer å skape min drøm av en bryllupskake.

Må innrømme at det er DIY-prosjekt jeg er mest nervøs for.
4 kommentarer

Nina

26.mar.2012 kl.13:20

Når jeg ser hvor fin Red Velvetkaken ble, tror jeg ikke det blir noe problem for deg å lage bryllupskaken. Er imponert over alt du lager i stand til bryllupet :) Gleder meg til å se bilder fra dagen deres!

Veronika- husmor

27.mar.2012 kl.15:33

Den var jo helt genial, sånn må nok jeg og ha meg!

Bruden

31.mar.2012 kl.20:54

Nina:Tusen takk, koselig å høre;)

Bruden

31.mar.2012 kl.20:55

Veronika:Den er virkelig praktisk!

Skriv en ny kommentar

hits